Eiffel 65 om italijalaine evrodensgrupp Turinaspäi (vspäi 1998.). Mülükund om Džeffri Džei, Mauricio Lobina da Gerbi Ponte.

Eiffel 65
Eiffel 65
Žanrad evrodens
Voded 1998—2005, 2010—…
Valdkund Italii
Lidn Turin
Kel' anglijan, italijan
Leiblad Universal Records
Toižed projektad Bloom 06, Bliss Team
Mülükund Džeffri Džei, Mauricio Lobina, Gerbi Ponte
Sait http://www.eiffel65.com/

DiskografiiRedaktiruida

Al'bomadRedaktiruida

  • Europop (1999)
  • Contact! (2001)
  • Eiffel 65 (2003)

SingladRedaktiruida

  • Blue (Da Ba Dee) (1999)
  • Move Your Body (2000)
  • Too Much of Heaven (2000)
  • My Console (2000)
  • One Goal (2001)
  • Back in Time (2001)
  • Lucky (In My Life) (2001)
  • 80's Stars (2002)
  • Losing You (2002)
  • Cosa resterà (In a Song) (2002)
  • Quelli che non hanno età (2003)
  • Viaggia Insieme a Me (2003)
  • Una notte e forse mai più (2003)
  • Voglia di Dance All Night (2004)

EP:idRedaktiruida

  • Episode I (1999)
  • Episode II (2000)

IrdkosketusedRedaktiruida

  Nece kirjutuz om vaiše ezitegez. Tö voit abutada meile, ku kohendat sidä da ližadat sihe.