Raffell Frensis

Frensis Džein Raffell (angl.: Frances Jane Ruffelle; sünd. 29. eloku 1965, London, Anglii, Sur' Britanii) om anglijalaine pajatai i müzikloiden aktris. Hän om «Toni»-premijan laureatan.

Raffell Frensis
angl.: Frances Ruffelle
radmižen toižend:

певица, актриса

sündundan dat:

29. eloku 1965(1965-08-29)[1][2][3] (57 vot)

sündundan sijaduz:

London, Suur-London[d], Sur' Britanii

valdkund:

Flag of the United Kingdom.svg Sur' Britanii

sait:

francesruffelle.com

Vl 1994 pajatai naine ezini «Evrovizii»-konkursal, kus pajati «Lonely Symphony (We Will Be Free)»-pajon. Frensis sai 10-nden sijan (63 čokkoint).

DiskografiiRedigeeri

Al'bomadRedigeeri

  • Fragile (1994, Räbed)
  • Frances Ruffelle (1998, Frensis Raffell)
  • Showgirl (2004, Kargadai neižne)
  • Purify (2005, Puhtaz)
  • Imperfectly Me (2010, En ole vigatoman)

SingladRedigeeri

  • He's My Hero (1986, Hän om minun vägimehen)
  • On My Own (1985, Iče)
  • I Will (Take You Forever) (ft. Kristofer Kross, 1988, Linnen otta sindai kaikeks igäks)
  • Stranger to the Rain (1990, Matkadai vihmannoks)
  • Love Parade (1994, Armastusen parad)
  • Lonely Symphony (We Will Be Free) (1994, Üks'jäine simfonii / Meile pidab olda joudjikš)
  • Lose Your Illusions (1994, Kadota sinun illüzijoid)
  • God Watch Over You (1995, Jumal kacleb sindai)
  • Jennifer's Garden (1997, Dženniferan sad)
  • Blue Eyes (1997, Sinižed sil'mad)
  • If A Wish Came True (1998, Konz toiv todenzoitase)
  • Smile (2004, Muhu)

HomaičendadRedigeeri

  1. Internet Broadway Database — 2000.
  2. Discogs — 2000.
  3. Lundy D. R. The Peerage

IrdkosketusedRedigeeri

  Nece kirjutuz om vaiše ezitegez. Tö voit abutada meile, ku kohendat sidä da ližadat sihe.