«Teräsbetoni» (suomen kelespäiraudbeton) om suomalaine hevimetalgrupp, kudamban aluz om pandud vl 2002 Tampereheze. Debütine al'bom om pästtud 2005 vodel.

Solist i vokalist Jarkko Ahola.

Jarkko Ahola, gruppan solist, pajati ende Dreamtale-gruppas mugažo.

Vl 2008 Teräsbetoni ezini "Evrovizii"-konkursal, kus pajati "Missä miehet ratsastaa"-pajon. Grupp sai 22-nden sijan.

MülükundRedaktiruida

  • Jarkko Ahola
  • Arto Järvinen
  • Viljo Rantanen
  • Jari Kuokkanen

DiskografiiRedaktiruida

Al'bomadRedaktiruida

  • 2005 — Metallitotuus
  • 2006 — Vaadimme metallia
  • 2008 — Myrskyntuoja
  • 2010 — Maailma tarvitsee sankareita

SingladRedaktiruida

  • 2005 — Taivas lyö tulta
  • 2005 — Orjatar
  • 2005 — Vahva kuin metalli
  • 2005 — Metallisydän (Internet-singl)
  • 2006 — Älä mene metsään
  • 2006 — Viimeinen tuoppi
  • 2008 — Missä miehet ratsastaa
  • 2008 — Paha sanoo
  • 2010 — Maailma tarvitsee sankareita
  • 2010 — Uudestisyntynyt
  • 2010 — Metalliolut

HomaičendadRedaktiruida


IrdkosketusedRedaktiruida