Powerwolf om germanijalaine metalgrupp, kudamb edestab muzikad pauer metal i hevi-metal-stiliš. Gruppan aluz om pandud Saarbrükken-lidnha vl 2003.

Powerwolf
Powerwolf
Powerwolf
Žanrad pauer metal, hevi-metal
Voded 2003—
Valdkund Saksanma
Lidn Saarbrükken
Kel' anglijan kel',
latinan kel',
saksan kel'
Leiblad Napalm Records
Mülükund Attila Dorn
Met'ju Greivol'f
Čarl'z Greivol'f
Fal'k Marija Šlegel
Roel van Helden
Sait http://www.powerwolf.net/

Muzikgrupp höksib satanizmad i katolišt uskondad mugoižiš pajoiš kut «Panic in the Pentagram» i «Coleus Sanctus». Nimitab ičtaze religijan kaclijoil, eile borcujil sen hüvüdhe näht.

MülükundRedaktiruida

  • Attila Dorn — pävokal
  • Met'ju Greivol'f (Matthew Greywolf) — gitar
  • Čarl'z Greivol'f (Charles Greywolf) — gitar, basgitar
  • Fal'k Marija Šlegel (Falk Maria Schlegel) — koskimsoitod
  • Roel van Helden — bangsoitod

DiskografiiRedaktiruida

  • Return in Bloodred (2005, Pördumine muzarusttas)
  • Lupus Dei (2007, Jumalan händikaz)
  • Bible of the Beast (2009, Živatan Biblii)
  • Blood of the Saints (2011, Pühämehiden veri)
  • Preachers of the Night (2013, Ön pühäpaginikad)
  • Blessed & Possessed (2015, Prostitadud da meletomad)
  • The Sacrament of Sin (2018, Grähkan peitol'ne azj)
  • Metallum Nostrum (2019, Meiden metal)

SingladRedaktiruida

  • Sanctified with Dynamite (2011, Pühästadud dinamital)
  • We Drink Your Blood (2011, Jom teiden vert)
  • Amen & Attack (2013, Amin' i Atak)
  • Army of the Night (2015, Ön armii)
  • Armata Strigoi (2015)
  • Demons Are a Girl's Best Friend (2018, Demonad oma neiččiden parahimad sebranikad)
  • Fire & Forgive (2018, Leskuz i prostind)
  • Incense & Iron (2018, Ladan i raud)

HomaičendadRedaktiruida


IrdkosketusedRedaktiruida


  Nece kirjutuz om vaiše ezitegez. Tö voit abutada meile, ku kohendat sidä da ližadat sihe.