«EXO» (kor.: 엑소) om tetab prihoiden suvikorejalaine muzikgrupp, kudamb edestab muzikad kei-pop-stiliš vspäi 2012.

EXO
EXO
EXO
Žanrad kei-pop, denspop, R&B, hiphop, Mandipop
Voded 2012—
Valdkund Suvikorei, Kitai
Lidn Seul
Kel' korejan kel', kitajan kel', japonan kel'
Leiblad S.M. Entertainment, Avex Trax
Toižed projektad EXO-CBX
Sait http://exo.smtown.com/

MülükundRedaktiruida

  • Siumin (Kim Min Sok)
  • Suho (Kim Džun Mön)
  • Rei (Čan Issin)
  • Pekhön (Pön Pak Hön)
  • Čhen (Kim Čhon De)
  • Čhanöl' (Pak Čhan Öl')
  • D. O. (To Gön Su)
  • Khai (Kim Džon In)
  • Sehun (O Se Hun)

Enččed ühtnijadRedaktiruida

DiskografiiRedaktiruida

Al'bomadRedaktiruida

  • 2014 — XOXO
  • 2015 — EXODUS
  • 2016 — EX'ACT
  • 2017 — The War (Soda)
  • 2018 — Don't Mess Up My Tempo (Ala travi minun tempad)
  • 2018 — Countdown (Auglugemine vastjärgenduses, japonankel'ne)

Minial'bomadRedaktiruida

  • 2012 — Mama (Mam)
  • 2013 — Miracles in December (Čudod tal'vkus)
  • 2014 — Overdose (Ülädoz)
  • 2015 — Sing for You (Pajo sinun täht)
  • 2016 — For Life (Eloho näht)

HomaičendadRedaktiruida


  Nece kirjutuz om vaiše ezitegez. Tö voit abutada meile, ku kohendat sidä da ližadat sihe.