«Die Streuner» (veps. kalikad) om germanijalaine muzikgrupp Bonnaspäi, kudamb edestab muzikad folk- da keskaigaine muzik-stiliš.

Die Streuner
Žanrad keskaigaine muzik
Voded 1994—...
Valdkund Germanii
Lidn Bonn
Kel' germanijan
Mülükund Carsten Hickstein, Miriam Petzold, Martin Seifert, Matthew Rouse, Roland Kempen
Sait http://www.streuner.de/

MülükundRedaktiruida

  • Pinto der Schäfer (Carsten Hickstein)
  • Rabe (Miriam Petzold)
  • Don Martino/Martin (Martin Seifert)
  • Matty der Angelsachse (Matthew Rouse)
  • Romàta (Roland Kempen)

DiskografiiRedaktiruida

  • Wein, Weib und Gesang (1998)
  • Schnorrer, Penner, schräge Narren (2000)
  • Gebet eines Spielmanns (2002)
  • Malleus (2002)
  • Fürsten in Lumpen und Loden (2004)
  • Fau (2007)
  • Süßer die Streuner nie klingen (2009)
  • Hurra, na endlich! (2011)

HomaičendadRedaktiruida


IrdkosketusedRedaktiruida


  Nece kirjutuz om vaiše ezitegez. Tö voit abutada meile, ku kohendat sidä da ližadat sihe.