«Naily» om venämalaine muzikaline nümetalgrupp Murmanskaspäi. Om olmas vspäi 2003.

Naily
Žanrad nümetal, al'ternativine metal, metalkor
Voded 2003—…
Valdkund Venäma
Lidn Murmansk
Kel' anglijan, venäkel'
Leiblad Kapkan Records
Mülükund RUST,
DIM.AVEN,
MITJAY,
PHIL,
SERJ
Eksühtnijad Alexx W.Crow,
Krew,
William,
Z-Skin

Mülükund om Rustam Šaripov, Dmitrii Muzičenko, Dmitrii Kožuro, Filipp Terpeckii da Sergei Dovženko.

DiskografiiRedaktiruida

Al'bomadRedaktiruida

  • 2005: Baby's Underground
  • 2008: Холод Распятого Сердца
  • 2012: Love Is Eternal

SingladRedaktiruida

  • 2010: Манифест
  • 2011: Absolute
  • 2011: We’ll Stop Today

EP:idRedaktiruida

  • 2006: Slave

HomaičendadRedaktiruida


IrdkosketusedRedaktiruida

  Nece kirjutuz om vaiše ezitegez. Tö voit abutada meile, ku kohendat sidä da ližadat sihe.