Kara (Suvikorejan muzikgrupp)

«Kara» (kor.: 카라 Khara, japon.: カラ Kara, oleleb suril kirjamil KARA) om tetab neiččiden suvikorejine muzikgrupp.

Kara
카라 (Khara)
Kara 카라 (Khara)
Žanrad kei-pop
Voded 2007–2016
Valdkund Suvikorei
Lidn Seul
Kel' korejan kel', anglijan kel', japonan kel'
Leiblad DSP Media,
Universal Sigma,
Warner Music
Toižed projektad 2YOON
Mülükund Pak Güri,
Han Sinön,
Ku Hara,
Ho Jondži,
Nikol' (Čon Jondžu),
Kan Džijon
Sait http://kara.dspmedia.co.kr/


Disambig gray.svg Sil sanal voib olda toižid znamoičendoid; miše nähta niid, tulgat tänna.

IstoriiRedaktiruida

Grupp oli edestanu muzikad kei-pop- da džei-pop-stiliš vozil 2007−2016. Vn 2016 vilukus kontraktad muzikagentusenke oliba loptüd, no sil-žo vodel sulakus om tedotadud naceižes al'bomas tulijal aigal.

Gruppan nimi sündui grekan kelen «χαρά»-sanaspäi (hara) «ihastuz» znamoičendanke.

MülükundRedaktiruida

  • Pak Güri
  • Han Sinön
  • Ku Hara
  • Ho Jondži
  • Nikol' (Čon Jondžu) (2007−2014)
  • Kan Džijon (2007−2014)

DiskografiiRedaktiruida

Korejankel'žed al'bomadRedaktiruida

  • 2007 — The First Blooming (Ezmäine änikoičend)
  • 2009 — Revolution (Revolücii)
  • 2011 — Step (Haškuz)
  • 2013 — Full Bloom (Täuz' änikoičend)

Japonankel'žed al'bomadRedaktiruida

  • 2010 — Girl's Talk (Neiččen pagin)
  • 2011 — Super Girl (Superneižne)
  • 2012 — Girls Forever (Neiččed kaikeks igäks)
  • 2013 — Fantastic Girls (Fantastižed neiččed)
  • 2015 — Girl's Story (Neiččen sanutez)

HomaičendadRedaktiruida


IrdkosketusedRedaktiruida


  Nece kirjutuz om vaiše ezitegez. Tö voit abutada meile, ku kohendat sidä da ližadat sihe.