Vista-abiword.png(128 × 128 piksel'ad, failan suruz': 14 kb, MIME-tip: image/png)

Nece fail om Wikimedia Commons da sidä voib kävutada toižiš projektoiš. Tedod siš failan kirjutesen lehtpol' kacu alemba.

See pilt tuleks konverteerida kasutades vektorgraafikat (SVG-vorming). Vektorkujutisel on mitmeid eeliseid. Konverteerimise kohta vaata täpsemalt siit. Kui sellest pildist on vektorkujutis juba saadaval, siis pane selle malli asemele {{vector version available|uue pildi nimi.svg}}.
GNU head

See teos on vaba tarkvara; tohid seda taaslevitada ja/või selle põhjal teisendeid luua vastavalt Vaba Tarkvara Fondi avaldatud GNU Üldise Avaliku Litsentsi versioonis 2 või hilisemas seatud tingimustele. Seda teost levitatakse lootuses, et see on kasulik, aga igasuguse tagatiseta, ka kaudse tagatiseta teose turustatavuse või müügikõlblikkuse kohta. Üksikasjad leiad GNU Üldise Avaliku Litsentsi versioonidest 2 ja 3.

Pealdised

Lisa üherealine seletus sellest, mida fail esitab

Selles failis kujutatud üksused

kujutab eesti

Failan istorii

Paina päiväle/aigale, miše nägištada, mitte fail oli sil aigal.

Päiv/AigKuvaineSurudedKävutaiKirjutez
nügüdläine8. Tal’vku 2005, kell 02:11Kaitud versijan kuvaine 8. Tal’vku 2005, kell 02:11128 × 128 (14 kb)Sasa Stefanovic*'''Source:''' http://sa-ki.deviantart.com/ {{GPL}} Category:Vista icons

Enamba mi 100 lehtpoled kävutaba necidä failad. Neciš lugetišes ozutase ezmäižed 100 lehtpoled miččed kävutaba vaiše necidä failad. Voib sada täuden lugetišen.

Kacu enamba tarkendusid necile failale.

Failan leved kävutamine

Nene toižed wiki-lehtpoled kävutaba necidä failad:

Kaculevenzoitud kävutamine neciš failas.