Fail:Peter the Great Signature.svg

Originaline fail(SVG-fail, nominaližikš 636 × 248 piksel'ad, failan suruz': 5 kb)

Nece fail om Wikimedia Commons da sidä voib kävutada toižiš projektoiš. Tedod siš failan kirjutesen lehtpol' kacu alemba.

Lühüd kirjutuz

Kirjutuz
English: The autograph of Peter I of Russia also known as Peter the Great.
Päiv
Augotižtekst Ičeze rad (Algne tekst: Self-made, based on Image:Autograf, Peter den store, Nordisk familjebok.png )
Tegii Antonu
SVG genesis
InfoField
 
The SVG code is valid.
 
See vektorkujutis on valmistatud rakendusega unknown tool

Licenzii

Public domain
This image was first published in the 1st (1876–1899), 2nd (1904–1926) or 3rd (1923–1937) edition of Nordisk familjebok. The copyrights for that book have expired and this image is in the public domain, because images had no named authors and the book was published more than 70 years ago.
Public domain
See pilt (või muu dokument) on avalikus omandis, sest selle autoriõiguse kehtivus on lõppenud ja selle autor on teadmata.

See kehtib Euroopa Liidus ja nendes riikides, kus autoriõigus kehtib 70 aastat pärast teose avalikustamist ja autor on jäänud anonüümseks.

Tähtis: Nimeta alati pildi allikas kui võimalik ning veendu, et autor pole kunagi oma kodanikunime üldsusele teatavaks teinud ja autorsust ei seostata teose loonud isikuga.
Flag of Europe
Flag of Europe
Warning sign
Warning sign
Märkus: Saksamaal ja võib-olla veel mõnes riigis on teatud enne 1. juulit 1995 avalikustatud anonüümsed teosed 70 aastat pärast autori surma autoriõigusega kaitstud. Loe Saksamaal praegu kehtiva seaduse kohta. Suurbritannias avalikustatud teose juures kaalu hoopis märgise PD-UK-unknown kasutamist.

Pealdised

Lisa üherealine seletus sellest, mida fail esitab
Peter I "the Great" Signature

Selles failis kujutatud üksused

kujutab eesti

Failan istorii

Paina päiväle/aigale, miše nägištada, mitte fail oli sil aigal.

Päiv/AigKuvaineSurudedKävutaiKirjutez
nügüdläine6. Kezaku 2019, kell 18:39Kaitud versijan kuvaine 6. Kezaku 2019, kell 18:39636 × 248 (5 kb)Minoraxvalidate // Editing SVG source code using User:Rillke/SVGedit.js; upload handled by User:Rillke/MwJSBot.js
30. Viluku 2011, kell 13:50Kaitud versijan kuvaine 30. Viluku 2011, kell 13:50636 × 248 (5 kb)Antonu{{Information |Description={{en|1=The autograph of Peter I of Russia also known as Peter the Great. |Source=Self-made, based on Image:Autograf, Peter den store, Nordisk familjebok.png}} |Date=2011-01-30 |Author=[[User:

Nece lehtpol' kävutab necidä failad:

Failan leved kävutamine

Nene toižed wiki-lehtpoled kävutaba necidä failad:

Kaculevenzoitud kävutamine neciš failas.

Metatedod