Fail:Gallehus inscription.png

Gallehus_inscription.png(684 × 34 piksel'ad, failan suruz': 13 kb, MIME-tip: image/png)

Nece fail om Wikimedia Commons da sidä voib kävutada toižiš projektoiš. Tedod siš failan kirjutesen lehtpol' kacu alemba.

Kirjutuz
English: Drawing of the runic inscription on the Gallehus horn, by J.R. Paulli (1734), reprinted in H. Klingenberg (1973), immediate source titus.uni-frankfurt.de.
Päiv (UTC)
Augotižtekst
Tegii


See on töödeldud pilt, mis tähendab, et selle pildi tuletamiseks on algupärast pilti digitaalselt muudetud. Muudatused: crop, manual tweaking. Algupärand: Small Gallehus horn images.png.


Public domain

See teos kuulub avalikku omandisse päritoluriigis ja teistes riikides, kus autoriõigus kehtib 70 aastat pärast autori surma või vähem.


Pead samuti lisama Ühendriikide avaliku omandi malli näitamaks, miks see teos on Ameerika Ühendriikides avalikus omandis. Arvesta sellega, et mõnes riigis kehtib autoriõigus kauem kui 70 aastat: Mehhikos 100 aastat, Jamaical 95 aastat, Colombias 80 aastat ning Guatemalas ja Samoas 75 aastat. See pilt ei pruugi olla avalikus omandis neis riikides, mis lisaks ei kohalda lühema tähtaja reeglit. Autoriõigus võib kehtida kauem, kui autor on prantslane, kes suri Teises maailmasõjas Prantsusmaa eest võideldes (lisateave), või venelane, kes teenis Teises maailmasõjas idarindel (nimetatakse Venemaal Suureks Isamaasõjaks) või kes Nõukogude repressioonide ohvrina on postuumselt rehabiliteeritud (lisateave).

Esialgne üleslaadimislogi

This image is a derivative work of the following images:

  • File:Small_Gallehus_horn_images.png licensed with PD-old
    • 2009-05-06T13:42:54Z Dbachmann 700x1304 (196705 Bytes) {{Information |Description={{en|1=Drawing of the image panels of the smaller of the Gallehus Horns, projected onto a flat surface, by J.R. Paulli (1734), reprinted in H. Klingenberg (1973), immediate source [http://titus.uni

Uploaded with derivativeFX

Pealdised

Lisa üherealine seletus sellest, mida fail esitab

Selles failis kujutatud üksused

kujutab eesti

6. Semendku 2009

Failan istorii

Paina päiväle/aigale, miše nägištada, mitte fail oli sil aigal.

Päiv/AigKuvaineSurudedKävutaiKirjutez
nügüdläine6. Semendku 2009, kell 17:11Kaitud versijan kuvaine 6. Semendku 2009, kell 17:11684 × 34 (13 kb)Dbachmann{{Information |Description={{en|1=Drawing of the runic inscription on the Gallehus horn, by J.R. Paulli (1734), reprinted in H. Klingenberg (1973), immediate source [http://titus.uni-frankfurt.de/didact/idg/germ/runinsc.htm titus.uni-frankfurt.de]. }} |S

Nece lehtpol' kävutab necidä failad:

Failan leved kävutamine

Nene toižed wiki-lehtpoled kävutaba necidä failad: